Vëzhgim

12,233 cicërime gjatë sekondës

Publikuar , 07 Shkurt 2012
0
12,233 cicërime gjatë sekondës

Ndeshja e madhe, e njohur zyrtarisht si Super Bowl XLVI, ishte një vënës i rekordit për rrjetin e famshëm Twitter dhe, ashtu siç është cekur në blogun e Los Angeles Times, ishte gjithashtu njëri nga programet më të shikuar në historinë e televizionit.

Miliona cicërime ishin bërë gjatë ndeshjes teksa përdoruesit e rrjetit Twitter i shpërndanin komentet e tyre për zhvillimin e ndeshjes.

“Në 2008-tën, gozhda më e lartë e Twitter në cicërime për sekondë (TPS) gjatë Super Bowl ishte vetëm 27,” tha Twitter në një postim në blog gjatë të hënës. Gjatë vitit të kaluar, dashamirësit e  kësaj ndeshje kishin bërë 4,064 cicërime për sekondë gjatë Super Bowl, shumë larg se në 2012-tën, tha ndërmarrja.

“Këtë vit, kulmi i TPS-së ishte 12,233 cicërime. Gozhda u vendos në tre minutat përfundimtarë të lojës, gjatë të cilës dashamirësit dërguan një mestarë të 10,000 TPS,” tha Twitter./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>