Vëzhgim

20% e amerikanëve nuk e përdorin internetin

Publikuar , 15 Prill 2012
0
20% e amerikanëve nuk e përdorin internetin

Kush janë ata që nuk marrin pjesë në këtë hapësirë kibernetike? Sipas Pew, ata janë qytetarët e rinj, folësit e spanjishtes, adoleshentët që kanë shkollim më pak se shkollën e lartë dhe njerëzit në shtëpi me të ardhura vjetore më pak se 30,000 dollarë.

Sipas këtij studimi, që bazohet në intervistat e kryera me më shumë se 2200 adoleshentë që janë 18 vjeçar e më tepër, nga adoleshentët që nuk e përdornin internetin, pothuajse gjysma e tyre thonë që interneti është jo i përshtatshëm për ta.

Shumica e përdoruesve që nuk e përdorin nuk e kanë përdorur internetin kurrë më parë dhe nuk e kanë askënd në shtëpi që e përdor atë, tregon studimi i kryer nga Pew.

Rreth 20 për qind e atyre që nuk e përdorin internetin thonë që ata nuk dinë mjaft për teknologjinë për ta përdorur internetin, tregon studimi; dhe rreth një nga dhjetë personat që nuk e përdorin internetin thotë që ata nuk do të jenë të interesuar që ta përdorin internetin ose adresën elektronike në të ardhmen./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë