Harduer

20 milionë shitje të Android brenda muajit

Publikuar , 16 Gusht 2011
0
20 milionë shitje të Android brenda muajit

Për më tepër, Apple lajmëroi gjatë muajit të kaluar që ka shitur 222 milionë pajisje, duke përfshirë iPod Touch, iPad dhe iPhone.

Nëse bëhet analizimi i shifrave, Google mbase mund të jetë duke aktivizuar edhe më shumë se 650 mijë pajisje brenda ditës (kjo mund të mos jetë e sigurt për shkak se do të mund të ketë ndonjë kohë dallim që kur ishin 130 milionë shitje dhe kur u lajmëruar për 150 milionshin e tanishëm)./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Snap lançon versionin e ri të syzeve të realitetit të shtuar, Spectacles