Vëzhgim

23 vjeçari i cili nuk paguhet për më shumë se 500 orë punë

Jul 27 2011
0 Shpërndarje
23 vjeçari i cili nuk paguhet për më shumë se 500 orë punë

Negoda përdori ndërtuesin e Google hartave për t’ia ofruar uebit njohuritë e tij që i kishte për vendin e vet, duke shtuar rrugë, fshtara dhe pikët e rëndësishme të referimit nëpër rrugë. Duke përdorur hartat origjinale të Kazakistanit, po ashtu edhe pamjet nga sateliti, Negoda vlerësoi që ai kishte kaluar më shumë se 500 orë në këtë projekt, në të cilin ende është duke punuar, por tani jo edhe aq intenzivisht si më parë.

Së fundi, Negoda ka qenë duke punuar në plotësimin e disa të dhëna më pak të njohura, si parqet e vegjël dhe pikat e tjera të referimit që më parë nuk ekzistonin në hartë. Disa njerëz thonë që uebi është duke shkaktuar humbje të njohurive tona për njohuritë përreth nesh, por projekti i Negodas është një shembull i thjesht se si teknologjia është duke na ndihmuar për të hulumtuar vendet, për të cilat dikush nuk e ka ditur që ekzistojnë./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>