Blog

24% e njerëzve besojnë teoritë konspirative për 5G

Nga: PCWorld
Publikuar , 05 Maj 2021
5G është gjenerata më e fundit e teknologjisë celulare e cila premton shpejtësi më të lartë internetit dhe vonesa më të ulëta transmetimi. 24% e njerëzve besojnë teoritë konspirative për 5G

Nuk përbën sekret fakti se interneti është plot teori konspiracioni. Nga muzikantët e vdekur tek teoritë se njeriu nuk ka zbritur kurrë në Hënë, çudi të tilla dëgjon pafund.

Një trend shumë popullor për momentin janë teoritë rreth teknologjisë 5G. Një anketë e fundit tregon se 24% e njerëzve i besojnë teoritë konspirative rreth 5G.

5G është gjenerata më e fundit e teknologjisë celulare e cila premton shpejtësi më të lartë internetit dhe vonesa më të ulëta transmetimi.

Nga të pyeturit, 66% e njerëzve kishin dëgjuar rreth teknologjisë 5G dhe 24% i besonin teoritë, një shifër në të vërtetë shumë e lartë.

50% e njerëzve kishin dëgjuar se 5G shkakton kancer, por vetëm 10% e besonin.

Viti i kaluar ishte momenti kur teoritë konspirative shpërthyen nisur edhe nga pandemia e Covid-19. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Shitjet e NFT, nga 100 milionë në 2020-ën në 22 miliardë në 2021