Blog

24 zakone ditore që ju ndihmojnë të bëheni më të zgjuar (Infografik)

Publikuar , 27 Qershor 2015
0
24 zakone ditore që ju ndihmojnë të bëheni më të zgjuar (Infografik)

DailyHabits-644x373

A do të dëshironit të ishit më i shkathët më i fuqishëm dhe më kreativ? Siç mund të mendoni, rruga drejt vetë përmirësimit nuk është e shkurtër madje aspak e lehtë. E gjitha fillon duke ndërtuar zakone të dobishme të cilat u mësojnë gjëra të reja gjatë ditës. Sapo ti keni ndërtuar ato do të shndërrohen në natyrën tuaj të dytë dhe do të kuptoni se më të vërtetë po rriteni si individ.

Hidhini një sy infografikut të mëposhtëm ku mund të mësoni 24 zakone ditore që do tju ndihmojnë të bëheni më i zgjuar! (PCWorld Albanian)

bi_graphics_24-daily-things-to-make-you-smarter

LEXO EDHE:  Rruga e Qumështit nuk është e rrafshët

Lajmet e fundit>