Analiza

25 fjalëkalimet më të këqija të vitit 2014 sipas Splash Data

Jan 21 2015
0 Shpërndarje
25 fjalëkalimet më të këqija të vitit 2014 sipas Splash Data

ab96ca5e0d3b6e1eaefa751375bd0ab3be3bbdb3Ashtu siç bën çdo vit, Splash Data ka publikuar listën e 25 fjalëkalimeve më të këqija të vitit 2014. Bëhet fjalë për ato fjalëkalime që janë më të lehtë për tu gjetur dhe më të parashikuar.

Që nga viti 2011, fjalëkalimet që kryesojnë listën janë ‘123456’ dhe ‘password. Më poshtë po ju paraqesim listën e plotë të këtyre fjalëkalimeve që do bëni mirë mos ti përdorni në llogaritë tuaja.

1. 123456

2. Password

3. 12345

4. 12345678

5. Qwerty

6. 123456789

7. 1234

8. Baseball

9. Dragon

10. Football

11. 1234567

12. Monkey

13. Letmein

14. Abc123

15. 111111

16. Mustang

17. Access

18. Shadow

19. Master

20. Michael

21. Superman

22. 696969

23. 123123

24. Batman

25. Trustno1

(PC World Albanian)

Lajmet e fundit>