Lajmet

25 miliardë shkarkime të aplikacioneve në App Store

Publikuar , 04 Mars 2012
0
25 miliardë shkarkime të aplikacioneve në App Store

Se kush është ai person i cili ka bërë shkarkimin e 25 miliardtë të aplikacioneve, Apple është duke i pyetur grupet e interesuara që ta vizitojnë faqen zyrtare në një datë më të vonshme për të parë se kush do të marrë 10,000 dollarë.

Apple pa dyshim që do ta gjejë se cili aplikacion ishte shkarkimi i 25 miliardtë në kohë, që do të mund të ishte si përkrahje për zhvilluesin me fat.

Aplikacioni i 10 miliardtë i shkarkuar, Paper Glider, ka hyrë në histori të dyqanit App Store.

“Ndërsa shkarkimet e aplikacionit të Paper Glider mund të mos kenë përjetuar një ndërrim të madh pas lajmërimit të Apple [Oli Christie, i cili është drejtor menaxhues i Neon Play] nuk mund ta paramendonte përgjigjen nga mediat dhe nga klientët potencial,” shkroi Matt Brian nga The Next Web në janarin e vitit të kaluar.

“Brenda dy ditëve të lajmërimit, Neon Play mori kërkesa të shumta nga agjencitë e marketingut digjital dhe tashmë ka ndërmarrë së paku tri projekte si rezultat.”/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Telefoni 1600 dollarësh prej titaniumi del në shitje

Lajmet e fundit>