Analiza

29% e amerikanëve e përdorin Facebook-un gjatë punës (Grafik)

Publikuar , 07 Tetor 2013
0
29% e amerikanëve e përdorin Facebook-un gjatë punës (Grafik)

SocialMedia_BrainRreth 1/3 e amerikanëve , më saktë vetëm 29 %, vizitojnë Facebook-un çdo ditë gjatë periudhës së punës.

Gmail, Yahoo dhe YouTube janë gjithashtu opsione mjaft të famshme për tu përdorur gjatë periudhës së punës.

Grafiku i Statista më poshtë, bazohet në një anketë në vendin e punës që tregon përqindjen e punonjësve amerikanë që vizitojnë uebfaqe të ndryshme gjatë ditës në punë.

Gjithsesi, grafiku nuk tregon se sa prej këtyre punonjësve ose nëse këta punonjës i përdorin këto faqe sepse lidhen me punën e tyre. (PCWorld Albanian)

ChartOfTheDay_1516_Website_use_during_work_hours_n

LEXO EDHE:  Facebook vë në shënjestër nacionalizimin e bardhë

Lajmet e fundit>