Analiza

40 logo që mbartin edhe mesazhe të fshehura (Infografik)

Publikuar , 28 Tetor 2014
0
40 logo që mbartin edhe mesazhe të fshehura (Infografik)

BrandMessagesFeat-840x420Janë të shumta shanset që ju të keni dëgjuar më parë rreth këtyre brendeve të vendosur në infografikun e mëposhtëm.

Mbase ju keni parë secilën prej këtyre logove. Por a i keni ekzaminuar ndonjëherë? Epo ato flasin shumë më tepër sesa mund të shohë syri i njeriut. Hidhini një sy dhe ju do të gjeni shumë mesazhe të fshehura. Mos u shqetësoni nëse nuk i dalloni menjëherë sepse çdo gjë është e shpjeguar në infografik. (PCworld Albanian)

cool

LEXO EDHE:  Nintendo zbulon hakimin e një numri të konsiderueshëm llogarish