Vëzhgim

4,000 SMS të dërguar gjatë muajit nga tinejxherët

Publikuar , 17 Dhjetor 2011
0
4,000 SMS të dërguar gjatë muajit nga tinejxherët

Analizat e fundit nga Nielsen tregojnë epërsinë e tinejxherëve në atë të cilët ndërmarrja e quan si “të dhënat cunami të celularëve ose rritja e shpejtë e konsumimit të të dhëmnave nga përdoruesit nga Shtetet e Bashkuara  të smartphone-ëve me shfaqjen e planeve të panumërta në mes të një shoqërie që është ndoshta edhe e varur nga rrjetet shoqërore. Tinejxherët mbajnë  një vend të frikshëm si “dërguesit kryesues të porosive” në këto sondazhe të më shumë se 65,000 abonuesve të celularëve të cilët vullnetarisht morën pjesë në studim dhe treguan faturat e tyre mujore për celularë.

Në çerekun e tretë të vitit të 2011, tinejxherët e moshës 13-17 mesatarisht kanë përdorur 320MB të dhëna gjatë muajit, e cila është një rritje prej 256% nga e njëjta pikë gjatë vitit të kaluar – duke u rritur më shpejt se sa grupmoshat e tjera./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë