Harduer

45 000 lexues të PC World rendisin markat e preferuara

Publikuar , 21 Dhjetor 2012
0
45 000 lexues të PC World rendisin markat e preferuara

PCWorldNë muajin gusht, PC World publikoi një sondazh vjetor lidhur me raporte mbi kënaqësinë e konsumatorëve dhe besueshmërinë që ata kanë mbi marka të ndryshme të sektorit të informatikës.

Sondazhi tërhoqi mbi 45 000 lexues të PC World, sipas rezultateve të llogaritura gjatë mesit të muajit nëntor.  

Metoda e re 

Metoda e këtij viti ishte më e thjeshtëzuar se ajo e viteve të kaluara. Rezultatet u ndanë në ato nën mesatare, mesatare dhe mbi mesatare. Pikët mbi kënaqësinë nga produkti vlerësoheshin në një shkallë nga 1 në 10, duke e bërë më të qartë dhe më të thjeshtë krahasimin. 

Puna u nda në pesë kategori, duke u pyetur lexuesit mbi laptopët, desktopët, printerat, smartfonët dhe tabletët e tyre. Përgjithësisht, ata shpreheshin të kënaqur me të gjitha, duke treguar se numri i përdoruesve të kënaqur nga produktet teknologjike po rritet nga viti në vit. 

Më poshtë paraqiten disa prej rezultateve më interesante.

LAPTOPËT: Apple kryeson
 PCWorld 1PCWorld 2DESKTOPËT: Apple dhe Lenovo në krye

PCWorld 3PCWorld 4
PRINTERAT: Samsung kryeson

PCWorld 5PCWorld 6

LEXO EDHE:  Pse kodimi është një investim në të ardhmen e fëmijës suaj

Tags >

harduer
Lajmet e fundit>