Softuer

450 milionë licensa të shitura të Windows 7

Publikuar , 13 Shtator 2011
0
450 milionë licensa të shitura të Windows 7

Shitjet e Windows 7 janë rritur shumë kohëve të fundit. Nga Microsoft thuhet se ky sistem operativ është “versioni më së shpejti i shitur ndonjëherë i Windowsit” dhe kjo nuk mund të quhet vetëm si frazë reklamuese.

Microsoft mëton që të mbajë në nivel shitjet, të ruajë për lajmërimet dhe deklarimet e mëdha financiare, por le ta provojmë përfitimin e Microsoft pak në përspektivë. Microsoft lajmëroi që në raportin e vet për çerekun e katërt kishte shitur 180 milionë licensa të Vistas që nga lëshimi, apo 335,195 licensa të shitura gjatë ditës. Duket mjaft mirë, por pas të njëjtës gjatësi kohore, Windows 7 afërisht dyfishoi atë vlerë duke mbërrirë kështu në 632,911 licensa të shitura gjatë ditës./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Facebook Stories, 500 milionë përdorues aktivë në ditë

Lajmet e fundit>