Blog

48 shërbime të Ministrisë së Brendshme dhe Policisë tashmë online

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 07 Janar 2020
0
Për çdo rast, operatorët në Drejtoritë e Kufirit dhe Migracionit, Drejtoritë Vendore të Policive në territor si dhe nëpunësit e Gjendjes Civile asistojnë për t’i orientuar aplikuesit rreth procesit. 48 shërbime të Ministrisë së Brendshme dhe Policisë tashmë online

Nga 1 Janari,  48 shërbime të Ministrisë së Brendshme dhe Policisë së Shtetit ofrohen online, pa pasur nevojën e paraqitjes në sportel. Për çdo rast, operatorët në Drejtoritë e Kufirit dhe Migracionit, Drejtoritë Vendore të Policive në territor si dhe nëpunësit e Gjendjes Civile asistojnë për t’i orientuar aplikuesit rreth procesit.

6 shërbime të Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile:

 • Certifikatë Personale
 • Certifikatë Familjare
 • Certifikatë nga Akti i Lindjes
 • Certifikatë nga Akti i Martesës
 • Certifikatë nga Akti i Vdekjes (në rastin e një familjari)
 • Kërkesë për verifikim dhe ndryshim të Qendrës së Votimit

Gjithashtu, lehtësim procedurash për:

 • Kërkesë për fitim shtetësie
 • Kërkesë për korrigjim/fshirje të dhënash personale (në rast konstatimi të pasaktësive në sistem)
 • Kërkesë për leje qëndrimi
 • Kërkesë për lënie shtetësie
 • Kërkesë për rifitim shtetësie
 • Kërkesë për rinovim të lejes së qëndrimit

Për çdo rast, operatorët në Drejtoritë e Kufirit dhe Migracionit, Drejtoritë Vendore të Policive në territor si dhe nëpunësit e Gjendjes Civile asistojnë për t’i orientuar aplikuesit rreth procesit. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Edicioni i 8-të i ICT Awards ndan çmimet për historitë shqiptare të suksesit në teknologji

Tags >

e-albania