Harduer

60% e prindërve iu japin fëmijëve një pajisje teknologjike për t’iu tërhequr vëmendjen

Publikuar , 28 Shtator 2013
0
60% e prindërve iu japin fëmijëve një pajisje teknologjike për t’iu tërhequr vëmendjen

kids-iphoneVetëm 20 % e prindërve që kanë fëmijë nën 18 vjeç nuk iu kanë dhënë fëmijëve të tyre një pajisje apo diçka të tillë të ngjashme për ti mbajtur ata të zënë.

Po cila është pajisja më e famshme që iu jepet fëmijëve nga prindërit për të iu tërhequr vëmendjen? Afërsisht 47% e prindërve iu kanë dhënë fëmijëve të tyre një smartfon për ti mbajtur ata të zënë me punë.

Statista krijoi një grafik që tregon me përqindje prindërit që iu kanë dhënë fëmijëve të tyre pajisje të ndryshme teknologjike për ti mbajtur të fokusuar. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Pandemia i hap rrugë bashkëpunimit teknologjik mes Rusisë dhe Kinës