Analiza

65 % e top markave të botës janë aktive në Instagram

Publikuar , 19 Dhjetor 2013
0
65 % e top markave të botës janë aktive në Instagram

Instagram-Direct-Launch-Event-19Pothuajse dy të tretat (65%) e brendeve(markave) më të vlefshme të botës tani kanë një llogari aktive në Instagram dhe pothuajse të gjitha brendet aktive postojnë të paktën një foto në javë.

Statista ka përgatitur tabelën e mëposhtme që tregon praninë në rrjetin Instagram të top 100 brendeve të botës, që janë radhitur sipas ndërmarrjes për këshilla për brende, Interbrand. Për këtë është bërë vëzhgimi i shpeshtësisë së postimeve dhe numrit të ndjekësve.

Mes tremujorit të tretë të vitit 2012 dhe tremujorit të tretë të vitit 2013, prania e Instagram-it në top 100 brendet u rrit në masë të madhe; me fjalë të tjera, brendet janë duke postuar më shpesh dhe janë duke marrë ndjekës të rinj. Shikoni tabelën e mëposhtme për më tepër statistika. (PCWorld Albanian)

131218_Instagram_Mashable_n

LEXO EDHE:  Instagram e bën më të lehtë rikuperimin e llogarive të vjedhura

Lajmet e fundit>