Lajmet

7 shpikës që janë vrarë nga zbulimet e tyre (Video)

Mar 8 2014
0 Shpërndarje
7 shpikës që janë vrarë nga zbulimet e tyre (Video)

7shpiksitTë eksperimentosh me teknologjinë nuk është diçka e lehtë dhe e parrezikshme. Duhet punë pa orar, e lodhshme dhe shumë e shumë prova – për të mos folur pastaj për rrezikun që kanoset.

Disa prej zbulimeve më të mëdha të shekullit të 19-të dhe të 20-të janë quajtur shpesh edhe si sakrifica të mëdha për krijuesit e tyre. Disa prej këtyre shpikjeve, treni me helikë, u zhdukën bashkë me shpikësit e tyre, ndërkohë që makina me raketë ia ka dalë të jetojë edhe sot e kësaj dite. Në videon e mëposhtme mund të shihni disa prej shpikësve që kanë humbur jetën në emër të teknologjisë së avancuar. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>