Vëzhgim

75 vjeçarja që ndali internetin për orë të tëra

Publikuar , 07 Prill 2011
0
75 vjeçarja që ndali internetin për orë të tëra

Sipas disa burimeve të informacionit, gruaja ishte duke kërkuar copëza metalike përgjatë fshatit, më 28 mars. Ajo gjeti në një kabllo fiber-optike që lidhte Armeninë me Gjeorgjinë dhe ajo e këputi kabllon për ta shitur për bakër. Fatkeqësisht, ajo kabëll ofron shumicën e shërbimeve të internetit për Armeninë dhe ata u ndërprenë nga interneti me orë të tëra. Tani, ajo gruaja e moshuar është futur për tri vite në burg./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  iPhone SE: Çfarë mund të kërkojmë më shumë nga një iPhone low-cost