Analiza

95% e Maqedonasve përdorin celularë

Aug 25 2010
0 Shpërndarje
95% e Maqedonasve përdorin celularë

Vaska Petrova, zyrtare pranë agjencionit elektronik të komunikimit të Maqedonisë, theksoi tha se qytetarët kalojnë mesatarisht 91 minuta në muaj duke biseduar me njerëzit nga i njëjti rrjet telefonik dhe 11 minuta me ata të rrjeteve të tjera . Gjithashtu sipas të dhënave nga agjensioni, qytetarët në Maqedoni kalojnë 135 minuta duke folur përmes linjës tokësore telefonike.
 
T-Mobile sipas të dhënave mbulon 61.2 të tregut mobil në Maqedoni, ndërsa One zë 22 për qind të tregu dhe Vip ka 17% të tregut.
 
Gjithashtu Agjencioni ka bërë të ditur se, përdorimi i internetit nëpër shtëpi është rritur në 41%.

Lajmet e fundit>