Harduer

A-Data paraqet USB me ndërfaqe eSATA për transfer më të shpejtë

Publikuar , 26 Korrik 2010
0
A-Data paraqet USB me ndërfaqe eSATA për transfer më të shpejtë

N909 adopton teknologjin me katër kanale që është e vendosur për të nxitur shkallën e transferimit të skedarëve deri në 90 MB/s në lexim dhe 50 MB/s në shkrim. Pajsija portabile nga A-DATA funksionon me lehtësi me të gjitha platformat që përkrahin plug-and-play dhe gjithashtu është e përshtatshme edhe me porte USB 2.0. Përveç kësaj ndërfaqja dizajneuse COMBO mundëson edhe një qasje mbushëse përmes ndërfaqes USB që dikur konsiderohej si e papërshtatshme në ndërfaqen eSATA.

Përmes kësaj pajisje, konsumatorët do të jenë në gjendje që një skedarë .avi të madhësisës 4GB ta lexojnë për 59 sekonda, kurse për të njëjtin në ndërfaqe USB 2.0 do të duheshin 4.2 minuta.

Përveç kësaj N909 ka edhe një dizajn të sofistikuar dhe përmban disa veçori shtesë për siguri, me softuer të parainstaluar të cilin mund ta zgjedhin konsumatorët potencial.

Çmimi apo data e paraqitjes në treg nuk është bërë e ditur, por ata do të duhej të paraqiten së shpejti në verrsionet prej 16GB, 32GB dhe 64 GB.

LEXO EDHE:  Xiaomi bëhet prodhuesi i katërt më i madh i smartfonëve në Evropën Perëndimore