Analiza

A jeni të varur nga interneti (Infografik)

Publikuar , 13 Gusht 2014
0
A jeni të varur nga interneti (Infografik)

are-you-addicted-to-the-internet-feat-840x420Interneti përveç që na ndihmon të kryejmë shumë punë, ai disi është bërë si një pjesë e pandashme e përditshmërisë e jetës tonë, që madje nganjëherë mund të mos kemi mundësi as ta paramendojmë jetën pa të, pasi që ai mund të ketë krijuar varësi tashmë tek ne.

A jeni ju person që keni nxitje nga brenda që ta shikoni e-mailin tuaj çdo pesë minuta? A e keni të vështirë të shkyçeni nga Facebook-u? A nervozoheni kur bie rrjeti dhe nuk keni qasje? Atëherë ndoshta mund të jeni person që tashmë është i varur nga interneti. Kjo gjë prek shumë më tepër njerëz se sa që mund të mendoni. (PCWorld Albanian)

are-you-addicted-to-the-internet-small

LEXO EDHE:  Apple shtyn masat e privatësisë të cilat kërcënojnë reklamimin në Facebook