Vëzhgim

A është duke e ndaluar Yahoo-ja Del.icio.us? Përgjigjja është po

Publikuar , 16 Dhjetor 2010
0
A është duke e ndaluar Yahoo-ja Del.icio.us? Përgjigjja është po

Shfaqja e këtyre fotografive ishte vendosur në Twitter nga themeluesi i MyBlogLog Eric Marcoullier. Në listën “Perëndimi i Diellit” janë: Delicious, Altavista, MyBlogLog, Yahoo! Bookmarks, Yahoo! Picks. Nën planin për shkrirje janë: Upcoming, FoxyTunes, Sideline, FireEagle, Yahoo Events dhe Yahoo People Search.

Pritet që pjesët e Yahoo-së si Yahoo Deals dhe Yahoo Calendar të bëhen si tipare dalluese. Delicious, MyBlogLog dhe Upcoming kanë qenë si të mënjanuara që kur kanë sjellur përfitime nga Yahoo dhe themeluesit Joshua Shachter, Marcoullier dhe Baio, janë bërë përpjekjet për të bërë gjëra më të suksesshme. Ndoshta

AllThingsD’s Liz Gannes raporton se prodhimet do të ndalen dhe shfaqja e fotografive ka zanafillën nga një takim që kanë bërë anëtarët e Yahoo-së gjatë ditës së djeshme. Ende nuk ka sqarime nga Yahoo.

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>