Vëzhgim

Ad-Aware 2008 antispyware falas

Publikuar , 10 Nëntor 2008
0
Ad-Aware 2008 antispyware falas

Mund të zgjidhni një skanim “të mençur”, që fokusohet në pjesët kritike të kompjuterit ose një skanim të plotë që kërkon keqbërësit kudo. Përveç skanimeve, mund të përdorni “Track Sweep” për të pastruar historinë e shfl etimit, elementet e fshehtë, cookie si dhe të dhëna të tjera nga Firefox, Internet Explorer dhe Opera edhe pse të gjithë shfl etuesit e ka të integruar këtë tipar. Gjithashtu do të shihni mundësinë për Ad-Watch, i cili aktivisht monitoron kërcënimet dhe veglat tjera, si dhe shtesat e ndryshme, që mund t’i keni vetëm në versionet Plus dhe Pro. Është e vërtetë se programi antivirus ekzistues ka tipare të veta antispyware, por nëse dyshoni se keni spyware në kompjuter dhe dëshironi të kontrolloni dy herë efektshmërinë e antivirusit, shkarkoni Ad-Aware Falas nga find.pcworld.com/60901 për një skanim shtesë e më të thellë.

Ad-Aware 2008 Falas i ri ofron një kontroll ekstra për të mbajtur PC e pastër, por ju duhet ta azhurononi manualisht para skanimit.

LEXO EDHE:  Pse EOS dhe TRON janë më popullorë sesa Ethereum në aplikacionet e decentralizuara

Lajmet e fundit>