Siguri

Adobe arnon vrimën kritike në Flash

Publikuar , 31 Korrik 2009
0
Adobe arnon vrimën kritike në Flash

Lëshimi ka pasur ndikim në një skedar që është dërguar me Flash Player 9.x dhe 10.x për Windows, Mac, OS X dhe Linux, si dhe me Adobe Reader dhe Adobe Acrobat 9.x për Windows, Macintosh dhe Unix. Adobe ka bërë të ditur se ka arnuar problemin në një këshillimi sigurie, dhe Matt Rozen nga Adobe gjithashtu postoi një shënim në Twitter që i drejton njerëzit të shkarkojnë versionin e arnuar nga faqja shkarkuese e Adobe Flash.

“Ekzistojnë raporte se lëshimi është duke u përdorur me të madhe nga sulmet e drejtuara kah Adobe Reader v9 në Windows” tha Adobe në këshillim të mëhershëm në lidhje me këtë problem.

Flash përdoret me të madhe në shfletues për të fuqizuar veçori siç janë figurat ndërvepruese të  stoqeve  dhe për transmetim të videove në YouTube.

LEXO EDHE:  Franca lançon aplikacionin për gjurmimin e Covid-19 por nuk është si të tjerët