Siguri

Adobe do të arnojë një vrimë kritike në Acobat dhe Reader

Publikuar , 24 Qershor 2010
0
Adobe do të arnojë një vrimë kritike në Acobat dhe Reader

Përditësimet do të kenë aplikime në Windows, Mac dhe Linux/Unix dhe do të kenë ndikim tek disa probleme të cakutara, në mesin e të cilave gjendet edhe një lëshim i paarnuar që ka të bëjë me objektet e ngulitura Flash, që u shpalosën më herët gjatë këtij muaji. Adobe veçse ka arnuar këtë lëshim në klientin e veçnatë Flash.

Në kuadër të përditësimit të së enjtes do të pëfshihen edhe disa përmirësime tjera në kuadër të këtyre softuerëve të Adobe.

LEXO EDHE:  I pasionuar pas sigurisë kibernetike gati të provoni aftësitë tuaja? Komuniteti Virtual XOR organizon Sfidën Kibernetike #XORCTF2020