Lajmet

Adobe integron shërbimet e PDF direkt në Microsoft Office 365

Publikuar , 19 Qershor 2018
0
Integrimi në PDF ndjek lajmet e planeve të Microsoft për të ridizenjuar aplikacionet e saj të uebit të Office për të qenë më moderne dhe shumë më të shpejtë për t'u përdorur. Adobe integron shërbimet e PDF direkt në Microsoft Office 365

Microsoft dhe Adobe janë duke zgjeruar partneritetin e tyre të ngushtë këtë javë me integrimin e shërbimeve Adobe PDF në Office 365. Shërbimet PDF të Adobe do të jenë të disponueshme nga shiritat brenda versioneve ueb të Word, Excel dhe PowerPoint.

Përdoruesit komercial të Office 365 do të jenë në gjendje të konvertojnë dokumentet në PDF, duke ruajtur zgjedhjet e shkronjave, formatimin, paraqitjen dhe mbrojtjen e fjalëkalimeve.

Integrimi në PDF ndjek lajmet e planeve të Microsoft për të ridizenjuar aplikacionet e saj të uebit të Office për të qenë më moderne dhe shumë më të shpejtë për t’u përdorur. Microsoft po fillon të testojë një shirit të thjeshtuar për Office.com dhe aplikacionet e saj të Office për desktop dhe Office në internet tani do të përfshijë avatarë për komentet dhe ngjyrat e dedikuara për pjesëmarrësit të cilët gjithashtu po shikojnë dhe përpunojnë të njëjtin dokument.

Adobe punoi me Microsoft për integrimin e PDF, duke ndjekur zgjidhjen e firmës duke u bërë e preferuar për përdorimin e Office 365. Microsoft dhe Adobe kanë punuar gjithnjë e më shumë në vitet e fundit dhe një partneritet më i ngushtë ka filluar gjatë kohës që të dy kompanitë u bashkuan për të përmirësuar Photoshop në ekranet me prekje në vitin 2014.

Adobe po integron gjithashtu shërbimet e tij të PDF në OneDrive dhe SharePoint, krahas integrimit më të thellë në Microsoft Dinamics 365.

LEXO EDHE:  Lamtumirë Wunderlist, Microsoft e zëvendëson me To-Do