Harduer

Alexa tani e disponueshme në Apple Watch

Publikuar , 08 Qershor 2018
Aplikacionet e Apple Watch nuk janë veçanërisht të shpejta dhe kjo nuk përbën përjashtim, por është një ide e mirë për të rritur cilësimin e kohës për aplikacionet në "Apple Watch" si kur shfaqet bosh, aplikacioni shkëputet nga shërbimi Alexa. Alexa tani e disponueshme në Apple Watch

Nëse jeni të lodhur nga fakti se duhet të mbështeteni në Siri në Apple Watch-in tuaj, tani ka një mënyrë për të marrë asistentin  Alexa të Amazon. Voice in a Can është një aplikacion i palës së tretë që ju lejon të bashkëveprojeni me Alexa në një Apple Watch.

Është një aplikacion i pavarur i Apple Watch, që do të thotë që ju nuk keni nevojë të lidhni një iPhone për të përdorur Alexa dhe e vetmja gjë  që ju nevojitet është një sinjal Wi-Fi ose LTE(në një Apple Watch modern).

Apple ka kufizuar Apple Watch për akses të lehtë në Siri dhe asistentë të tjerë dixhitalë, por Voice in a Can përdor një komplikacion për ta bërë të lehtë nisjen e aplikacionit.

Meqë kemi të bëjmë me një aplikacion të palës së tretë të Alexa, do të thotë gjithashtu që ju nuk do të jeni në gjendje ta përdorni atë për të bërë thirrje, për të luajtur muzikë ose për të bërë njoftime të Echo. Megjithatë, ajo do të mbështesë plotësisht funksionet e zgjuar të shtëpisë së Alexa.

Mbështetja e zgjuar e shtëpisë do të thotë që do të mund të aktivizoni dritat ose pajisjet e tjera si një aparat kafeje kur jeni jashtë shtëpisë. Voice in a Can funksionon duke u sinkronizuar me llogarinë tuaj kryesore të Amazon Alexa, dhe pastaj prekni një ikonë në aplikacion për të marrë përgjigje nga  Alexa.

Aplikacionet e Apple Watch nuk janë veçanërisht të shpejta dhe kjo nuk përbën përjashtim, por është një ide e mirë për të rritur cilësimin e kohës për aplikacionet në “Apple Watch” si kur shfaqet bosh, aplikacioni shkëputet nga shërbimi Alexa.

LEXO EDHE:  iOS 4 vjen në formën e një aplikacioni për iPhone

Deri sa Amazon të mbështesë zyrtarisht Apple Watch ( u desh pak  kohë për Alexa në iPhone), kjo është alternativa më e mirë  për momentin, por çmimi është 1,99 dollarë, kështu që ju do të duhet të dëshironi vërtet Alexa për ta marrë parasysh këtë opsion. /PCWorld Albanian