Lajmet

Alternativë e lehtë për Adobe

May 4 2009
0 Shpërndarje
Alternativë e lehtë për Adobe
Si me shumicën e programeve falas, jeni të detyruar të shikoni reklama. Instaluesi ju kërkon të shtoni shiritin e veglave Foxit dhe shkurtesën për eBay. Ju ofron ta vendosni faqen e Foxit Software si faqe të parë në shfletues. Edhe pse versioni falas ju lejon të ndryshoni përmbajten lehtësisht, programi vendos disa shenja mbrojtëse, të cilat mund të zhduken nëse blini versionin Pro Pak për 40$.

Lajmet e fundit>