Lajmet

Alto Dashboard, aplikacioni i duhur për menaxhimin e çfarëdo lloj poste elektronike

Publikuar , 30 Shtator 2016
0
Alto Dashboard, aplikacioni i duhur për menaxhimin e çfarëdo lloj poste elektronike

alto-mailSi çdo aplikacion që synon të “ndryshojë” e-mail-in njëherë e mirë, atje tutje ka një mori alternativash që ja vlen ti keni në konsideratë. Aplikacioni Alto Dashboard zhvilluar nga AOL merr më të mirën e Inbox dhe e aplikon atë në të gjitha llogaritë e-mail që posedoni.

Alto Dashboard skanon postën elektronike për të zbuluar informacion të rëndësishëm si detaje udhëtimesh apo rezervime të ndryshme. I gjithë informacion i grumbulluar paraqitet në formën e kartave me ato më të rëndësishme në krye.

Lehtësisht do të mund të identifikoni e-mail-et që përmbajnë sekdarë dhe foto e madje mund ti ruani për ti lexuar më vonë. E gjitha duket sikur e kemi parë e dëgjuar më parë apo jo?

Inbox dhe Boomerang i kanë këto veçori por avantazhi i Alto është se mund ti aplikoni në të gjitha llogaritë njëherazi. Aplikacioni mbështet postat elektronike nga Google, Outlook, Yahoo, iCloud, Exchange dhe AOL. Boomerang ofron këto veçori vetëm për disa prej tyre ndërsa Inbox vetëm për Gmail. (PCWorld Albanian)

Alto | Google Play Store

Alto | Apple App Store

LEXO EDHE:  Operatorët e mëdhenj në SHBA vendosin të braktisin SMS-të