Lajmet

Amazon do të ofrojë printim 3D për produktet e saj

Publikuar , 30 Korrik 2014
0
Amazon do të ofrojë printim 3D për produktet e saj

amazonNë seksionin e ri që do të krijohet në faqen online të Amazon, mbi produktet që mund të printohen në mënyrë 3D do të gjenden më shumë se 200 artikuj. Këto artikuj mund të përshtaten dhe të modifikohen sipas interesave të përdoruesve, nëpërmjet një veçorie të re, e cila lejon rrotullimin dhe ndryshimin e artikullit që përdoruesit po shikojnë.

Përpara se të printohet nga Amazon, përdoruesit mund të ndryshojnë produktin, duke i ndryshuar ngjyrën dhe shumë tipare të tjera. Drejtori i shitjeve i kompanisë Amazon, Petra Schindler Carter, u shpreh se përshtatja e produktit në preferencat e klientëve është diçka, e cila kompania është shumë e interesuar. “Ne gjithmonë do të kërkojmë mënyra të reja dhe aplikacione të ngjashme me të” – shprehet ai. Amazon, e cila ka më shumë se 240 milionë përdorues ka zgjeruar tregun e saj edhe në divizone që përfshijnë artet e bukura dhe pijen e verës. Një investim tjetër i madh që ka bërë Amazon është edhe ajo në fushën e telefonëve inteligjent. (PCWorld Albanian)

Përpara se të printohet nga Amazon, përdoruesit mund të ndryshojnë produktin, duke i ndryshuar ngjyrën dhe shumë tipare të tjera. Drejtori i shitjeve i kompanisë Amazon, Petra Schindler Carter, u shpreh se përshtatja e produktit në preferencat e klientëve është diçka, e cila kompania është shumë e interesuar. “Ne gjithmonë do të kërkojmë mënyra të reja dhe aplikacione të ngjashme me të” – shprehet ai. Amazon, e cila ka më shumë se 240 milionë përdorues ka zgjeruar tregun e saj edhe në divizone që përfshijnë artet e bukura dhe pijen e verës. Një investim tjetër i madh që ka bërë Amazon është edhe ajo në fushën e telefonëve inteligjent. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Një ransomware bllokon të dhënat derisa youtuberi PewDiePie të arrijë 100 milionë abonentë

Tags >

Amazon
Lajmet e fundit>