Softuer

Amazon integron Apple iPhone, iPad dhe Android me Cloud

Publikuar , 09 Dhjetor 2010
0
Amazon integron Apple iPhone, iPad dhe Android me Cloud

Qëllimi i Amazon është që të bëjë më të lehtë për zhvilluesit të ndërtojnë aplikacione për telefona që të përfitojnë nga shërbimet e reja të bazuara në cloud. Më parë, zhvilluesit duhej të bënin më shumë në punën e tyre, duke përfshirë edhe bibliotekat e tyre për të trajtuar lidhjen HTTP dhe trajtimin e gabimeve.

Përdorimi i AWS SDK për zhvilluesit Android dhe AWS SDK për zhvilluesit e iOS mund të integrojë kërkesat e tyre me aplikacionet e bazuara në Simple Storage Service (S3), databazën SimpleDB dhe për të dërguar mesazhe duke përdorur Simple Notification Service (SNS) dhe Simple Queue Service (SQS).

Aplikacionet e mundshme të shërbimeve përmbajnë sistemin për ngarkimin e fotove, videove dhe llojeve tjera të përmbajtjes për Amazon S3;  ndarjen e lëvizjeve dhe rezultateve të larta të lojës duke përdorur Amazon SimpleDB, apo transmetimin e mesazheve në mes të smartphone-ëve pa nevojën e ndonjë infrastrukture shtesë të serverit, tha Amazon.e në mes të smartphone-ëve pa nevojën e ndonjë infrastrukture shtesë të serverit, tha Amazon.

SDK-të për iOS dhe Android mund të shkarkohen nga Amazon Mobile Developer Center, ku zhvilluesit gjithashtu mund të mësojnë se si të përdorin SDK./pcworld.al

LEXO EDHE:  Në Google Photos mund të kërkoni fotot sipas tekstit që gjendet në to

Lajmet e fundit>