Lajmet

Amazon ka krijuar një shfletues Android të quajtur Internet

Publikuar , 19 Prill 2018
0
Interneti i kujton ,të gjitha aplikacionet që kompanitë lançuan si versione më të zbrazëta të versioneve mobile origjinale si  Facebook Lite, YouTube Go, ose Gmail Go. Amazon ka krijuar një shfletues Android të quajtur Internet

Amazon tani ka një aplikacion  shfletuesi Android që është projektuar për të përdorur hapësirë  dhe të dhëna minimale. Është quajtur … Internet. Aplikacioni është shfaqur në dyqanin e aplikacioneve të Google Play që nga Marsi.

Amazon nuk ka njoftuar publikisht lançimin e tij, e cila është raportuar nga TechCrunch. Aktualisht është në dispozicion vetëm për përdoruesit e vendosur në Indi dhe funksionon në pajisjet Android 5.0 dhe më të larta.

Aplikacioni ofron një shfletues interneti që mbështet skedat private që nuk ruajnë historinë e shfletuesit dhe ka një faqe interneti që tregon lajme dhe tituj më të përgjithshëm për përdoruesit e tij.

Interneti i kujton, të gjitha aplikacionet që kompanitë lançuan si versione më të zbrazëta të versioneve mobile origjinale si  Facebook Lite, YouTube Go, ose Gmail Go.

Ato ofrojnë të njëjtat veçori bazë si aplikacionet e plota, por në mënyrë tipike marrin më pak hapësirë ​​dhe janë optimizuar për lidhjet e rrjetëzuara.

Ndërsa gjigantët amerikanë të teknologjisë zgjerohen dhe shohin miratimin në rritje nga përdoruesit në vendet e zhvilluara, ato gjithashtu kërkojnë mundësi për të arritur tregjet në zhvillim që ende nuk kanë qasje në internet me shpejtësi të lartë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Evropa e vetme drejt taksës dixhitale

Tags >

Amazon
Lajmet e fundit>