Lajmet

Amazon lançon stampimin për letërsinë e trilluar

Mar 20 2013
0 Shpërndarje
Amazon lançon stampimin për letërsinë e trilluar

Pas lançimit të stampimeve për gjinitë si fantazi, shkencore, mister, thrille dhe romancë, Grupi i Publikimeve të Amazon po krijon një stampim të ri për letërsinë e trilluar të quajtur Little A.

Grupi i publikuesve prodhon edhe shpërndan libra si në formate elektronike edhe në formate të printuara , edhe për këto të fundit ka një bashkëpunim me Houghton Mifflin Harcourt.

Disa nga librat e printuar mund të përmendim: Libri Blu nga autori. A.L.Kennedy, gjithashtu Shtëpia e Thashethemeve e Jake Arnott do të publikohet të martën duke vazhduar me Rrethi Magjik i Jenny Davidson , etj. Këto publikime mbikqyren nga EditorEdPark.

Stampimi nuk do të fokusohet vetëm në novela: Little A gjithashtu publikoi disa histori të shkurtra nga shkrimtarë të vjetër, që do të dalin në Amerikën Veriore dhe në Angli me emrin Kindle Singles, sipas deklaratave të Amazon.

Ky mund të jetë një lajm i mirë për shkrimtarët e letërsisë së trilluar që kërkojnë ku të shpalosin punët e tyre.

Shpërthimi i e-book

Por siç zbuloi kohët e fundit edhe shkrimtari Patrick Wensink, edhe libri “bestseller” më i shitur në Amazon nuk do ti japë vlerë gjashtë shifrore autorit apo të paktën afër kësaj shume. (PCWorld Albanian)

Book

Tags >

Amazon
Lajmet e fundit>