Softuer

Amazon po teston një ueb dizajn të ri

Publikuar , 04 Shtator 2011
0
Amazon po teston një ueb dizajn të ri

Për shembull, ueb faqja e Amazon momentalisht është duke u testuar në një ri-dizajn dhe jo vetëm që bëhet fjalë për diçka të këtillë, por mesa duket po bëhet fjalë për një ri-dizajn të përshtatur për tablet.

Duke analizuar paksa më shumë në detaje mund të vërehet se synimi i ri ecën drejt një faqeje më në klasë, më spartane dhe më shumë e bardhë. Në fakt edhe më shumë ndjeshmëri ndaj prekjes. Padyshim që me rritjen e hapësirës për gishtërinj të trashë mund të nënkuptohet se po ecet tutje drejt ekraneve të ndjeshme në prekje.

Reuters ka raportuar se faqet e reja kanë një shirit më të madh kërkues dhe ofrojnë më shumë hapësirë të bardhë për të lexuar e theksuar më mirë libra elektronik, lojëra dhe aplikacione nga Amazon App Store. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Telegram i shtohen 3 milionë përdorues të rinj gjatë ndërprerjes së shërbimit të Facebook ditën e djeshme

Lajmet e fundit>