Biznes

Ambasadori Vilson Mirdita viziton stendën e Republikës së Kosovës në CeBIT

Publikuar , 03 Mars 2010
0
Ambasadori Vilson Mirdita viziton stendën e Republikës së Kosovës në CeBIT

Në panairin e teknologjisë informative CeBit që mbahet në Hanover të Gjermanisë këtë vit nga Kosova merr pjesë Shoqata për Teknologji Informative e Kosovës – STIKK si dhe kompanitë EXPIK dhe Cacttus.

Pjesëmarrja e këtyre subjekteve në CeBit është mundësuar nga SIPPO, Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë, IKT Norge dhe Crimson Capital.. Nëse jeni në Hanover duke vizituar panairin CeBit, vizitojen edhe stendën e Kosovës në HALL 2 D28 deri më 6 Mars.

 

 

LEXO EDHE:  Autoritetet Evropiane kundërshtojnë blerjen e Fitbit nga Google