Lajmet

AMC dhuron shpresë për fëmijët në nevojë

Publikuar , 14 Maj 2010
0
AMC dhuron shpresë për fëmijët në nevojë

Gjatë bashkëbisedimit me drejtues dhe mjekë të këtij pavioni, Drejtori i AMC, z.Stefanos Oktapodas ka shprehur gatishmërinë e kompanisë AMC për të ndihmuar në kurimin dhe shërimin e fëmijëve të sëmurë që trajtohen në këtë spital.

Ndërkohë, drejtoresha e Shërbimit të Onkohematologjisë pediatrike, zonja Anila Godo, në emër të të gjithë personelit mjekësor falenderoi AMC-në për mbështetjen e dhënë duke shpresuar që ky shembull të shërbejë për krijimin e përgjegjësisë sociale edhe tek kompani të tjera.

LEXO EDHE:  Mbërrin Android 11 për Note 10 dhe Note 10 Plus