Biznes

AMD mbyllë dyert për dy javë

Dec 19 2009
0 Shpërndarje
AMD mbyllë dyert për dy javë

Kjo kompani ka këtë luks për shkak se u ka lënë hapësirën e prodhimeve të gjysmëpërçuesve, Global Foundries. Fabrikat megjithatë do të qëndrojnë të hapura për shkak se ndalja e prodhimit në to shkakton humbje marramendëse.

Por kjo nuk do të thotë se tregtia do të ndalet për AMD. Ka shumë njerëz që janë duke blerë dhe duke shitur çipa AMD në këtë kohë kur po shkruhet artikulli e deri më 4 janar e tutje. Dhe natyrisht çipat do të vazhdojnë fazën e prodhimit.

Arsyeja e vërtetë prapa ndaljes së punës është se në rast se dëshironi të bisedoni me dikë prej përfaqësuesve në AMD Sunnyvale ose Austin, ju sipas të gjitha gjasave si përgjigje do të pranoni një mesazh të incizuar.

Intel në anën tjetër përmes një zëdhënësi të saj ka konfirmuar se dyert e kësaj kompanie do të jenë të hapura për biznes edhe në ditën e Krishtlindjeve.

Lajmet e fundit>