Lajmet

amMap shton Kosovën në hartën e botës

Publikuar , 11 Korrik 2009
0
amMap shton Kosovën në hartën e botës

Kështu është I shkruar lajmi në faqen zyrtare të amMap, e cila është një faqe shumë e njohur e cila ofron hartat e botës në formatin Flash. Këto harta kanë përdorim të gjërë dhe ato mund të përdoren për prezantime të ndryshme si për shembull përhapja e recesionit ekonomik sipas shteteve, vijat ajrore të fluturimeve, shpërndarjen e Firefox nëpër shtete, etj.

Tashmë shumë faqe kanë filluar të shtojnë Kosovën në listën e shteteve, por numri I faqeve që do të ketë Kosovën në listën e shteteve do të rritet kur Kosova të merr ISO kodin e vet shtetëror.

LEXO EDHE:  Samsung padit LG për një reklamë të "pahijshme"