Vëzhgim

Android është prapa në krahasim me numrin e aplikacioneve për Apple

Publikuar , 27 Maj 2011
0
Android është prapa në krahasim me numrin e aplikacioneve për Apple

Dyqani i aplikacione për Android vazhdimisht ka mbijetuar nën hijen e dyqanit të aplikacioneve për Apple dhe paraqitja e radhës tregon që kjo gjë po vazhdon.

Vetëm 96 aplikacione janë shkarkuar më tepër se 5 milionë herë, sipas një statistike të lëshuar së fundi nga Distimo. 

Statistika gjithashtu tregon që aplikacionet pa pagesë ishin shkarkuar mjaft shpesh; me 75% të aplikacioneve me më shumë se 100 shkarkime. 

Dyqani i Apple për aplikacioni së fundi ka treguar që ka arritur të ketë gjysmë milioni aplikacioni, në krahasim me aplikacionet për Android, që janë 375 mijë. 

A mendoni se Android do të mbërrijë Apple-in me numrin e aplikacioneve?/pcworldalbanian

 

 

LEXO EDHE:  Pse EOS dhe TRON janë më popullorë sesa Ethereum në aplikacionet e decentralizuara

Lajmet e fundit>