Vëzhgim

Android kryeson me aplikacione pa pagesë

Publikuar , 30 Prill 2011
0
Android kryeson me aplikacione pa pagesë

Por për sa përqind kryeson? Më shumë se gjysma e aplikacioneve në dyqanin Android Marketplace janë falas, në krahasim me aplikacionet për iOS, ku më pak se një e treta e tyre janë falas. Edhe në dyqanin e Apple, që ëshët Appstore, edhe në atë për Android janë përafërisht 130,000 aplikacione falas, të gatshme për shkarkim, me kryesim të platformës Android; Appstore ka 121,845 aplikacione, ndërsa Marketplace ka 134,342 sosh. Ajo se çfarë e bën më të rëndësishme këtë është se si Android ka tërhequr aq shumë aplikacione pa pagesë dhe kjo si duket ka ndikuar mjaft shumë në kulturën për Android.

Për më shumë, ju mund të shikoni statistikën e mëposhtme që përfshin ndryshimet në zhvillimin dhe njohjen që e kanë arritur aplikacionet për iPad./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  OnePlus 8 Pro: Telefoni që Samsung i trembej më së shumti