Softuer

Android Market arrin në 250,000 aplikacione

Publikuar , 15 Korrik 2011
0
Android Market arrin në 250,000 aplikacione

Dje Google u shpreh se janë duke aktivizuar më shumë se 550,000 njësi në ditë, e përveç kësaj Android Market ka arritur në 6 miliard shkarkime në ditë, që është një rritje prej 1.5 miliard sa ishte në fund të muajit qershor. 

Ndërsa tani ata kanë bërë të ditur se Android Market ka arritur në më shumë se 250,000 aplikacione të gatshme për shkarkim. Kjo është një shifër mjaft mbresëlënëse dhe nëse Android vazhdon me këtë shkalë të rritjes gjatë muajve në vazhdim, atëherë nuk do të duhet edhe shumë derisa të zë hapat me Apple iOS. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Në aplikacionin Google Photos tashmë mund të bisedoni