Analiza

Android përfiton pjesëmarrje në treg

Publikuar , 14 Qershor 2010
0
Android përfiton pjesëmarrje në treg

“Lojtari më i madh deri më tani është Apple iPhone OS, por fituesi më i madh qartazi është Androidi i Google” shpjegoi Quantacast në një blog post zyrtar.

“Android po vazhdon të fitojë pjesëmarrje të mëtutjeshme në treg dhe lansimi i fundit i HTC Incredible për Verizon dhe HTC Evo 4G për Sprint ishin elemente shtytëse të fuqishme për të. Sipas të gjitha gjasave Android do të vazhdojë me rritje rapide edhe më tutje”.

Në fakt, gjatë vitit që shkoi, Android ka qenë duke marrë përqindje tregu nga të gjitha anët e tij, por më e dukshmja ashtu si edhe këtë vit, ishte grabitja e tregut të Apple OS.

LEXO EDHE:  Si shkoi çmimi i telefonëve nga 200 në 2000 dollarë?

Lajmet e fundit>