Vëzhgim

Angry Birds paditet

Jul 25 2011
0 Shpërndarje
Angry Birds paditet

Lodsys thotë që ndërmarrje finlandeze shkeli patentat e veta, të cilat mbulonin mënyrat për blerje të nivele të reja brenda lojës Angry Birds.

Sistemi evropian i patentës kërkon që shpikjet e softuerëve të shfaqin disa efekte fizike nga pantetimi, gjersa sistemi i patentimit në Shtetet e Bashkuara është më i dobët, duke mundësuar patenta të bazuara në softuerë.

Sipas Telegraph, disa zhvillues evropianë të lojërave kanë dhënë dorëheqje në lëshimin e lojërave në Shtetet e Bashkuara dhe disa janë duke u tërhequr nga tregu amerikan, për shkak të patentës, thuhet nga Lodsys.

Angry Birds shkarkohet më shumë se 1 milion herë në ditë. Së pari për celularë, kjo lojë u shpërnda në shumë platform, duke përfshirë shfletuesit dhe konzollat./pcworldlabanian

Lajmet e fundit>