Siguri

Anonymous rrëzon faqen e Departamentit amerikan të Drejtësisë

Publikuar , 20 Janar 2012
0
Anonymous rrëzon faqen e Departamentit amerikan të Drejtësisë

Që të dy faqet Universalmusic.com dhe Justice.gov nuk ishin të qasshme gjatë pasdites së të enjtes dhe mbeten të këtilla deri në ora 00:50 në orën tonë lokale.

Grupi tha gjithashtu që i ka rrëzuar uebfaqet e Shoqatës së Industrisë së Incizimit të Amerikës (RIAA), Shoqata e Pikturës Lëvizëse e Amerikës (MPAA), Zyra e të Drejtave të Autorit në Shtetet e Bashkuara dhe Shoqata e Shefave Policorë të Jutas.

Në ora 00:50, vetëm uebfaqja MPAA funksiononte. Faqja RIAA dhe faqja e Zyrës për të Drejta të Autorit ishin jashtë funksionit, ndërsa faqja e Shefave Policorës të Jutas paraqitnin logon e Megaupload.com.

Grupi gjithashtu kërcënoi që uebfaqja e FBI-së do të hakohej në vazhdim në llogarinë e tyre në Twitter. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Arrestohet një haker Ukrainas që dëshironte të shiste 773 milionë adresa të vjedhura e-mail