Vëzhgim

Anonymous sulmon Ministrinë e Sirisë

Aug 8 2011
0 Shpërndarje
Anonymous sulmon Ministrinë e Sirisë

Gjatë mëngjesit të së hënës, uebfaqja e Ministrisë së Mbrojtjes ishte offline.

Gjatë kohës së sulmit, ballina e uebfaqes mbante një porosi si mbështetje nga Anonymous, ku shkruante: “Bota qëndron me ju kundër regjimit të vrazhdë të Bashar Al-Assad. Dijeni që koha dhe historia janë në anën tuaj – tiranët përdorin dhunë për shkak se ata nuk kanë ndonjë gjë tjetër, dhe sa më të dhunshëm që janë ata, aq më të thyeshëm bëhen.”

Deklarata iu drejtua edhe ushtrisë së Sirisë: “Ju jeni përgjegjës për mbrojtjen e njerëzve sirianë, dhe secili që ju porosit që të vrisni gra, fëmijë, dhe pleq meriton që të trajtohet për tradhëti.

Ndërhyrja brutale nga qeveria e Assadit ka shkaktuar mbi 2,000 vdekje që nga fillimi i protestës kundër regjimit, para katër muajve./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>