Lajmet

AP fton përdoruesit e Facebook që të votojnë top temat e vitit 2009

Dec 7 2009
0 Shpërndarje
AP fton përdoruesit e Facebook që të votojnë top temat e vitit 2009

Gjatë të kaluarës, 1.500 gazetat anëtare të AP-së, së bashku me mijëra organizata transmetuese të lajmeve që përdorin shërbimet e saja, kanë votuar për top temat e vitit. AP do të vazhdojë me këtë studim dhe do të publikojë të dy listat me dhjetëshen më të mirë.

Vota e Facebook-ut nuk është një votim shkencor, por atë sesi organizatat e lajmeve po rrisin përqafimin e ueb faqeve të rrjeteve sociale  për të bashkëvepruar me audiencën e tyre.

AP dhe organizatat e tjera ndërkombëtare për lajme gjithashtu janë duke përdorur Facebook gjatë këtij muaji për të vendosur një Hub Online që fton lexuesit të bashkëveprojnë me gazetarë për të mbuluar negociatat e ndryshimeve klimatike në Kopenhagë.

Votimi për top temat përfundon me 17 dhjetor. Zgjidhjet e këtij viti përfshijnë Inaugurimin e Presidentit Barack Obama, vdekjen e Michael Jacskon-it dhe gjendjen e ekonomisë së SHBA-së. Përdoruesit gjithashtu mund të postojnë sugjerime e tyre për një top temë.

Lajmet e fundit>