Lajmet

APKUpdater zëvendëson Google Play Store në versionet e përshtatura të Android

Publikuar , 14 Shkurt 2017
Për shumicën e përdoruesve Google Play Store është mënyra më e mirë për të shkarkuar versionet më të fundit të aplikacioneve. APKUpdater zëvendëson Google Play Store në versionet e përshtatura të Android

Por nëse po përdorni një Android tjetër, jo atë të Google, APKUpdater do ju ndihmojë të jeni të azhornuar vazhdimisht.

Ky aplikacion, krijuar nga përdoruesi i rrjetit XDA rumboalla, skanon listën e aplikacioneve të instaluara dhe gjen përditësimet për to nga uebsajte si APKMirror.

Esensialisht heq varësinë ndaj Google Play Store për aplikacionet Android. Natyrisht APKUpdater nuk do ti instalojë automatikisht gjë që duhet ta bëni vetë ju një e nga një. Megjithatë ngele tnjë opsion i dobishëm. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Mbi 500 aplikacione mobile përdorin sot termin "metaverse"