Lajmet

Aplikacionet e Shën Valentinit për iPhone

Feb 14 2009
0 Shpërndarje
Aplikacionet e Shën Valentinit për iPhone

iSoulmate është aplikacion i krijuar nga Point & Code i cili përdorë principet e “pseudo-shkencës” për të shikuar nëse dy persona janë për njëri tjetrin. Aplikacioni që kushton 2$ shfaq vijat bioritmike që fillojnë nga lindja deri në vdekje. iSoulmate ju lejon ë krahasoni vijat bioritmike me ndonjë person tjetër dhe të shikoni nëse përshtaten.

I Love You in Every Language nga Mobility Games i cili kushton 1$ ju lejon t’i dërgoni gjinisë tjetër mesazhe në gjitha gjuhët e botës duke thënë Të Dua. iPoet Sentimental gjeneron poezi sentimentale për valentinin tuaj. Vetëm zgjidhni emrin dhe gjininë e valentinit tuaj dhe do të gjenerohet një poezi dashurie.  Create A Valentine nga R.Cloud Software ju lejon të krijoni mesazhe urimi të personalizuara për Shën Valentin që përfshijnë ilustrimet nga Steve Bjorkman. Por përsëri lulet mbesin dhurata më e mirë për Shën Valentin.

Lajmet e fundit>