Lajmet

Aplikacionet më të mira për më tepër hapësirë në memorien e pajisjeve Android

Publikuar , 03 Shtator 2013
0
Aplikacionet më të mira për më tepër hapësirë në memorien e pajisjeve Android

Clean Master është aplikacioni më popullor në Android që lejon përdoruesit të pastrojnë pajisjen e tyre nga çdo dokument i panevojshëm.Aplikacioni krijon qindra MB hapësirë të lirë duke fshirë dokumentet junk si dhe të dhënat e ruajtura në app cache. Gjithashtu aplikacioni mundëson transferimin e aplikacioneve nga memoria e telefonit tek karta e memories SD.

Clean_Master

Easy Uninstaller lejon përdoruesit të pastrojnë hapësirën e memories duke fshirë aplikacionet e panevojshme nga sistemi i tyre Android. Aplikacioni suporton çinstalimin në grup të aplikacioneve që do të thotë se përdoruesi mund të fshijë disa aplikacione njëkohësisht.

Easy Uninstaller

Search Duplicate File ndihmon përdoruesit të shfrytëzojnë në mënyrë efiçente hapësirën e memories duke fshirë përmbajtjet e ndryshme si audio, foto apo dokumente të ndryshme. Aplikacioni është i aftë të gjejë dokumentet e duplikuara edhe nëse emrat e tyre janë të ndryshëm.

duplicate finder

Përdoruesit e smartfonëve zakonisht ruajnë shumë foto në pajisjet e tyre të cilat kanë nevojë për shumë hapësirë sidomos ato që janë regjistruar me rezolucion të lartë. Aplikacioni Rabido është një mjet që shërben për kompresimin e imazheve dhe si rezultat krijon më tepër hapësirë të lirë në telefon pa humbur cilësinë origjinale të fotove.(PCWorld Albanian)

Rabido

LEXO EDHE:  ICTSlab sjell planprogramin risi OpenAI me profesorë të specializuar Amerikanë