Lajmet

Aplikacioni Ember organizon të gjitha hedhurinat e juaja dixhitale

Publikuar , 09 Dhjetor 2013
0
Aplikacioni Ember organizon të gjitha hedhurinat e juaja dixhitale

EmberiOS: Ndjekja e të gjitha hedhurinave që i gjeni online asnjëherë nuk është një punë e lehtë.

Për të ju ndihmuar në organizim në gjërave të tilla, Ember është një aplikacion që qëndron mes Pinterest dhe Evernote dhe arrin të jetë mjaft i thjeshtë saqë çdokush mund ta përdorë atë.

Ember punon ngjashëm sikur Web Clipper i Evernote, ku ju në shpejtësi dhe me lehtësi mund të shtoni një fotografi për një koleksion. Nga atje, ju mund të shtoni shënime, të krijoni koleksione të ndryshme dhe më tepër.

Versioni për iOS është në parim një aplikacion i thjeshtë për organizim, ku versioni për Mac (me çmim prej 50 dollarë) është i pajisur me më tepër veçori.

I thjeshtë dhe i shpejt për të grumbulluar fotografi, Ember punon mjaft mirë në iOS dhe nuk keni nevojë të përdorni aplikacionin për Mac për të përdorur disa veçori të dobishme. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Microsoft, kompania më me vlerë në botë

Lajmet e fundit>